sobota 31. května 2014

First minute nabídka - newsletter

Venku už je sluníčko a vám se určitÄ› nechce plnit vÅ¡echny ty sterotypní povinnosti v životÄ› co ? Těšíte se na to, až si budete moci vydechnout v klidu, lehnout si nejlépe nÄ›kam na pláž aodpočinout si od vÅ¡eho… Není to tak nemožné jak se tÅ™eba zdá – sednout do auta a tÅ™eba už za osm hodin můžete být u kÅ™išťálového moÅ™e, na oblázkové pláží a poslouchat jen ptáky a cvrčky, to by bylo fajn že…
First minute výhodná nabídka ubytování v Chorvatsku

V Chorvatsku už je teď všude přes 22°C, dlouhodobá předpověď počasí pro červen je optimální a vypadá to na slunečné počasí po celý měsíc. Pokud se rozhodnete s vaší rodinkou či přáteli udělat si teď výlet za pohodou určitě se to vyplatí i finančně, protože máme pro vás výhodnou nabídku FIRST MINUTE ubytování v Chorvatsku a na našem webu UBYTOVANIvCHORVATSKU.cz najdete tisíce dalších apartmánů s kontakty přímo na majitele a bez provize cestovkám.




Vybíráme pro vás zajímavé články z našeho Magazínu o Chorvatsku :




Přehled mýtného v Chorvatsku


Mýtné v Chorvatsku


Jelikož nám v Chorvatsku přepočítali mýtné protože měli špatně změřené úseky dálnic tak tu máme nové ceny. U některých úseků došlo ke zlevnění a u některých k malému zdražení. Více se dozvíte v článku.






Poznáváme Chorvatsko: Krk


ostrov Krk



MÄ›sto Krk na ostrovÄ› Krk – Historické a malebné mÄ›sto s neodolatelnou romantickou atmosférou. Krk leží u jihozápadního pobÅ™eží ostrova a dodnes v nÄ›m turisté mohou obdivovat mnohé historické památky.




Další články čtěte na našem facebooku


Výběr z výhodných First Minute nabídek




Apartmány Muti BanjoleApartmány Coki Medulin




Apartmány Zaga MilnaApartmány Miro RažanacApartmány Ana Blace




Apartmány Oaza PrimoatenApartmány Barun SelineApartmány Nakič Drage

Další nabídky výhodného ubytování v Chorvatsku v našem katalogu: Zobrazit další FIRST MINUTE

Chcete také dostávat náš newsletter se zajímavostmi a výhodným nabídkami jako první ? 




First minute nabídka - newsletter