sobota 25. června 2016

Nejlevnější a nejbezpečnější dovolená u moře? V Chorvatsku!

Láká vás moře, písčité pláže, odlehlé ubytování i romantická zákoutí? Zvolte si za svou letošní destinaci Chorvatsko.


Právě tato země se stala oblíbeným cílem českých turistů, a to především kvůli cestě na krátkou vzdálenost, která je velmi pohodlná při jízdě autem. Dalším důvodem je, že i když se rozjedete do krajiny vzdálené 1000 km, dýchne na vás kouzlo exotiky, ale stále si budete připadat jako doma. Hodně návštěvníků Chorvatska totiž pochází právě z Čech, čemuž se i místní obyvatelé přizpůsobují. A tak se nemusíte bát, že by mezi vás vstoupila jinde vcelku obvyklá jazyková bariéra. Domluvíte se bez problémů česky, chorvatština je našemu jazyku velmi blízká. Řada Chorvatů navíc i náš jazyk dobře ovládá.


nejlevnější dovolená v Chorvatsku


Chorvatsko bývá navštěvováno i pro své upravené pláže a průhledně čistou vodu. Vysoký standard čistoty moře je kolikrát oceněn modrou vlajkou. Ať už dáváte přednost písku nebo oblázkům, určitě si vzhledem k chorvatskému pobřeží, které se táhne celých 6000 km, přijdete na své.


Vaše nejbezpečnější dovolená


Aktuálním tématem se v dnešní době stává také otázka bezpečnosti. Také z tohoto důvodu jsou chorvatské pláže pro české turisty volbou číslo jedna. Setkání s nelegálními migranty vám zde nehrozí, hlavní uprchlické stezky do unijních zemích totiž vedou přes Řecko. Chorvatsko navíc patří k evropským zemím s nejnižší kriminalitou. Je zde zkrátka bezpečno asi tak jako u nás. Stačí, když se ve větších městech budete vyhýbat hloučkům lidí a žádný kapsář vám tak nezkazí náladu. Neděje se zde tedy nic neobvyklého, čeho byste se museli obávat. A tak se v dnešní politicky komplikované době ještě více posiluje pozice Chorvatska jako jedné z nejbezpečnějších zemí pro strávení vaší dovolené.


Za přírodou, historií i sportem


ÄŒeÅ¡i si tuto tradiční destinaci oblíbili také z důvodu, že v Chorvatsku zkrátka uÅ¡etří. LevnÄ› zde seženou ubytování, jídlo, veÅ¡keré služby i tÅ™eba pohonné hmoty. Dalším chorvatským lákadlem je rozmanitá příroda. Majestátné hory, rozlehlé lesy, Å™eky, jezera, moÅ™e… V rámci poznávání přírodních krás Chorvatska byste si nemÄ›li nechat ujít Plitvická jezera, národní park Paklenica či vodopády Å™eky Krka.


Mezi turisty oblíbená města, ze kterých na vás dýchne historie, patří zejména Dubrovník, Split, Trogir, Šibenik či Pula. Chorvatsko nabízí i pestrou nabídku výletů s výborným trajektovým spojením na okolní ostrovy. Ať už tedy jedete za přírodou nebo za kulturou, Chorvatsko vás zkrátka nezklame. Skýtá navíc i řadu radovánek pro ty z vás, kdo chcete dovolenou strávit sportovně. Najdete zde totiž i širokou nabídku sportovního vyžití – od možnosti potápění, windsurfingu až třeba po golf a cyklistiku.


chorvatsko levně apartmány


Chorvatsko je také skvělou volbou pro ty, kteří chtějí dovolenou strávit spolu se svým domácím mazlíčkem. Je k tomu uzpůsobená celá řada tamějších ubytování i pláží.


Co se týče vztahů mezi Čechy a domorodými obyvateli, ty se nesou na příjemné vlně. Chorvati jsou příjemní lidé, kteří se brzy stanou vašimi velice aktivními společníky. Se svým jižním charakterem mají stále starost o to, abyste se u nich cítili co nejlépe. Jsou zábavní a pohostinní. Zajisté se k nim budete moc rádi vracet.


Vaše nejlevnější dovolená


Chorvatsko je také skvělou volbou pro ty z vás, kteří si hledají ubytování na vlastní pěst. Nechcete platit zbytečné poplatky za služby cestovních kanceláří? Vypravte se do své oblíbené destinace autem a ubytování si najděte v nejlevnějším katalogu ubytování v Chorvatsku. Vyberete si jeden nebo několik objektů, vyplníte kontaktní formulář a poté přímo s majitelem vámi vybraného soukromého ubytování domluvíte a pak už si můžete rovnou začít balit. Díky přímému spojení s majitelem apartmánu nemusíte platit zprostředkovatelům či cestovkám jejich provize, a proto právě v tomto katalogu najdete nejlevnější ubytování v Chorvatsku.


Ubytování v soukromém apartmánu vám zajistí celou řadu výhod. Příjemný pro vás bude určitě tolik potřebný pocit soukromí. Narozdíl od pobytu v hotelu také nebudete nuceni vstávat brzy ráno jen z toho důvodu, abyste se stačili spolu s ostatními návštěvníky nasnídat. A protože se v tradičních hotelech po snídani velmi často uklízí pokoje, nemusíte se bát, že byste byli v tomto případě ihned vyhnání na nechtěný výlet. Zkrátka v soukromých apartmánech budete mít čas ve svých rukou a bude jen na vás, jak s ním naložíte.


Pokud vás nabídka exotické dovolené v soukromí zaujala, projděte si jednotlivé destinace a najděte po sebe tu nejpříjemnější. Soukromé léto plné pohody a klidu si můžete užívat například v oblíbené Dalmácii, Istrii nebo třeba na riviéře Dubrovník. Zajisté vás všechny zmíněné lokality okouzlí krásnou přírodou i poutavou historií.


Chorvatsko 1


Je léto, slunce pálí a moře je jen 1000 km od vás. Vydejte se za ním – do krajů podobných těm našim, ale přece exotickým. Vypravte se tam, kde se budete cítit bezpečně a jako doma. Chorvatsko má stále Čechům co nabídnout, tak proč toho nevyužít – chytře a levně. Tak šťastnou cestu za odpočinkem i dobrodružstvím.




Chorvatsko levně

Soukromé ubytování v Chorvatsku






Nejlevnější a nejbezpečnější dovolená u moře? V Chorvatsku!